• Köp en motorcykel, ATV eller UTV från MC Guiden i Vetlanda
  • Supercharge Z H2 motorcykel

Aktuellt

SWEDISH HUNTING EDITION
Som medlem i Svenska Jägareförbund erbjuder vi dig att köpa en specialutgåva av modellerna, Suzuki KingQuad LTA500 samt Suzuki KingQuad LTA750. Suzuki KingQuad Swedish Hunting Edition erbjuds i följande varianter.

Suzuki KingQuad LTA500 – Swedish Hunting Edition
Suzuki KingQuad Swedish Hunting Edition kan erbjudas av samtliga modeller och färger utifrån 2021-års modellutbud. I samtliga editionsmodeller ingår följande tillbehör utan extra kostnad:

TERRA 25 VINSCH
Lågt vinschfäste fram
Hasplåt i stål
Swedish Hunting Edition-dekal
Värde: 9.985 kr (inkl moms)
Monteringskostnad tillkommer

Suzuki KingQuad LTA750 – Swedish Hunting Edition
Inklusive ovanstående Swedish Hunting Edition tillbehörspaket

KINGQUAD LT-A750XPZS– Swedish Hunting
Pris 127 375 kr (inkl moms)

KINGQUAD LT-A750XP– Swedish Hunting
Pris 122 375 kr (inkl moms)

KINGQUAD LT-A500XPZS– Swedish Hunting
Pris 117 375 kr (inkl moms)

KINGQUAD LT-A500XP – Swedish Hunting Edition
Pris 112 375 kr (inkl moms)

För att kunna utnyttja erbjudandet skall du vid köptillfället visar upp aktuellt medlemskort i Svenska Jägareförbundet för Suzuki återförsäljaren samt att köpt ATV fordonsregistreras på medlem i Svenska Jägareförbundet.

MC GUIDEN
Vi på MC Guiden är proffs på motorcyklar! Vi är återförsäljare av Kawasaki, Suzuki, Honda, Rieju, Peugeot och Tgb .I vår nya fina 900kvm stora lokal i Vetlanda finner ni vår utställning med nya & begagnade motorcyklar, mc, ATV, UTV, fyrhjulingar, traktor och mopeder.
Vi har även en stor tillbehörsavdelning med ett stort utbud av olika märken och produkter. Vår verkstad reparerar nästan samtliga märken och vi är auktoriserade för service och reparation av Honda, Kawasaki, Suzuki, Sym, Peugeot, Reiju,Tgb.
Vi är självklart SMR-anslutna för Finansering & Garanti

CORONA.
VÅRA ÅTGÄRDER
Vi bevakar kontinuerligt utvecklingen, följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Som kund hos oss är det viktigt att du känner dig trygg med att besöka oss. Alla medarbetare som känner sig sjuka stannar hemma. Alla medarbetare tvättar händerna ofta och noga. Handsprit finns tillgängligt i butik ( KAN TA SLUT ), både för medarbetare och kunder. Vi tar inte i hand men säger hej o tack. Städa oftare och noggrannare än vanligt.

BUSINESS AS USUAL
Se vårt utbud av Motorcyklar på vår webbplats, gör upp eventuell affär per telefon. Signering av köpekontrakt digitalt och ansökan om avbetalning via Bankid. Hemleverans av Moped/Motorcykel. Vid vår verkstad erbjuder vi kundmöte vid inlämning/hämtning utomhus samt betalning med exempelvis Swish så kunden inte behöver gå in till oss. Postorder, vi skickar reservdelar och tillbehör. Order direkt på info@mcguiden.se

 

</a