Aktuellt

MC GUIDEN
Vi på MC Guiden är proffs på motorcyklar! Vi är återförsäljare av Kawasaki, Suzuki, Honda, Rieju, Peugeot och Tgb .I vår nya fina 900kvm stora lokal i Vetlanda finner ni vår utställning med nya & begagnade motorcyklar, mc, ATV, UTV, fyrhjulingar, traktor och mopeder.
Vi har även en stor tillbehörsavdelning med ett stort utbud av olika märken och produkter. Vår verkstad reparerar nästan samtliga märken och vi är auktoriserade för service och reparation av Honda, Kawasaki, Suzuki, Sym, Peugeot, Reiju,Tgb.
Vi är självklart SMR-anslutna för Finansering & Garanti

CORONA.
VÅRA ÅTGÄRDER
Vi bevakar kontinuerligt utvecklingen, följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Som kund hos oss är det viktigt att du känner dig trygg med att besöka oss. Alla medarbetare som känner sig sjuka stannar hemma. Alla medarbetare tvättar händerna ofta och noga. Handsprit finns tillgängligt i butik ( KAN TA SLUT ), både för medarbetare och kunder. Vi tar inte i hand men säger hej o tack. Städa oftare och noggrannare än vanligt.

BUSINESS AS USUAL
Se vårt utbud av Motorcyklar på vår webbplats, gör upp eventuell affär per telefon. Signering av köpekontrakt digitalt och ansökan om avbetalning via Bankid. Hemleverans av Moped/Motorcykel. Vid vår verkstad erbjuder vi kundmöte vid inlämning/hämtning utomhus samt betalning med exempelvis Swish så kunden inte behöver gå in till oss. Postorder, vi skickar reservdelar och tillbehör. Order direkt på info@mcguiden.se

 

</a